Comunitate terapeutică și educativă
pentru copiii cu nevoi speciale
din județul Cluj

Serbarea de Crăciun, în imagini

Sala Mare a Casei TIFF a fost neîncăpătoare pentru toți cei care au vrut să fie alături de copiii centrelor AHS din Cluj și Simeria, care s-au reunit într-o serbare de Crăciun cu numele „O, ce veste minunată!”.

Numele acesta e mai mult decât o colindă, pentru că am avut ocazia să anunțăm public, pentru prima dată, faptul că AHS are un nou sediu, oferit în folosință gratuită de către Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Noul site ahs.ro a fost la rândul lui scos în lume pentru prima dată, pentru o previzualizare înainte de lansarea în variantă completă.

Dar copiii au fost vedetele serbării de Crăciun. Cei de la Cluj au transmis un filmuleț: sceneta „Povestea lui Rudolf” a fost înregistrată și proiectată pe ecranul din Casa TIFF. Mai apoi, copiii din Centrul de Pedagogie Curativă Simeria au venit în fața publicului pentru a colinda „în direct”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>